1 week to go ...... - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van romy bosua - WaarBenJij.nu 1 week to go ...... - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van romy bosua - WaarBenJij.nu

1 week to go ......

Door: romy

Blijf op de hoogte en volg romy

24 Mei 2009 | Nieuw Zeeland, Wellington

afgelopen weekend was het weer erg gezellig ik was bij de zeestraten en suzanne was thuis en we hebben veel lol gehad hier zijn wat foto's

nou nog 7 dagen te gaan en dan vlieg ik naar auckland en dit weekend vieren we qweensday(van engeland) duss dan is suzanne er ook weer dus wordt vast gezellig

nouwww groetjes en laat wel weer wat van me horen als ik internet heb op tonga???

groetjes romy

• 24 Mei 2009 - 10:01

Henk:

Hoi vakantiegangster (nog een weekje) heb net je mail gelezen en antwoord er ook nog op. we zien elkaar dus alvast hoi en groetjes van mij hier en mijn dametjes

• 24 Mei 2009 - 20:42

Henriette:

Hoi Romy,ik heb eerst weer eens al je fotoos bekeken wat heb jij al veel gezien!Vorige week heb ik je Pa nog gezien hij was bij mij in de winkel en ik ben nog bij hem langs geweest in Witteveen.Vorige week is Stefanie getrouwd het was een hele mooie dag en zjn ze op huwelijks reis naar Mauritsius.Ook niet verkeerd daar.Als ik fotoos heb stuur ik er een paar.Romy het aller beste met je,je pa zij dat je van de zomer weer even in Holland ben wie weet zien we elkaar.
    Groetjes tante Henriette.

• 30 Mei 2009 - 10:52

Sil En Stan:

heeeej nicht heel veel plezier op je welverdiende vaksntie!!!
    dikke kus en tot gauw!
    x