5 weekjes en dan vakantie.........:) - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van romy bosua - WaarBenJij.nu 5 weekjes en dan vakantie.........:) - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van romy bosua - WaarBenJij.nu

5 weekjes en dan vakantie.........:)

Door: romy

Blijf op de hoogte en volg romy

26 April 2009 | Nieuw Zeeland, Wellington

hallowaa allemaal

hier gaat alles goed hoor.... en bij jullie ook alles goed??

nou er is niet zo heel veel gebeurt er is een klein kindje geboren (emma) is een lief klein meisje kijk maar op de foto.
en verder melken we nog steeds nu iets minder dan voorheen maar we melken nog steeds nu zijn we binnen 2 uurtjes klaar en vanaf vandaag wordt het weer wat minder zijden ze op het nieuws maaar ik heb nog hoop dat het mee gaat vallen.
vandaag is het 19 graden en lekker weer mag dus niet klagen.
gister naar het strand geweest leker gewandeld en een hapje gegeten.

en vandaag ga ik lekker nix doen.
mijn vakantie plannen voor over 5 weken zijn.....

(2 juni) eerst naar tonga een weekje en dan een weekje naar cook eiland en dan daarna 1,5 maand naar nederland

dusss dan weten jullie waar ik uithang .
en mischien kom ik wel effies langs.

nou hier zijn nog wat leuke foto's van emma en van het strand en zo

groetjesssss ik zal snel weer eens schijven.

• 26 April 2009 - 07:13

Pappie:

Ha Romy,eindelijk weer een berichtje nou ik beleef ook nix dus wat moet je dan schrijven he? leuk wat je allemaal ga doen met de vacantie wat gaan die koeien doen gaan die ook op vacantie of lopen die gewoon los in de wei heb ik nooit begrepen in de winter. varen is ook nix meer verveel me vreselijk maar ja ik ben niet alleen die dat mee maakt jammer dat je zover weg zit anders kwam ik op mijn fietsje voorbij .gr + xxxxxx

• 26 April 2009 - 10:28

Henk:

Hahaha leuk Romy 'ff langskomen' is zeker de bedoeling alleen dat ff maken we wel weer wat langer, want eten moet ook langzaam aan gebeuren. We zien wel dan of we gaan naar de valken of... of ... of dr zijn zoveel dingen te doen dus vervelen doen we oms niet. Groetjes Henk

• 06 Mei 2009 - 08:58

Pa:

petra bosua bel mij even
    kom naar terneuzen ,vader