eindelijk weer een berichtje .......!!!!!! - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van romy bosua - WaarBenJij.nu eindelijk weer een berichtje .......!!!!!! - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van romy bosua - WaarBenJij.nu

eindelijk weer een berichtje .......!!!!!!

Door: romy

Blijf op de hoogte en volg romy

29 Maart 2009 | Nieuw Zeeland, Wellington

hallowaaaa famillie , vrienden en de rest.

ik dacht zal weer eens een berichtje schrijven is ook al weer zo lang geleden maar jah is soms druk soms rustig en vergeet het ook een beetje af en toe. maar alles gaat goed hier nog bijna 2 maandjes werken en dan ga ik op vakantie dan staan alle koeien weer droog en kan ik met een gerust hardt op vakantie gaan.
nou laatste paar weken niet heel veel weg geweest en zo juduthe moet wel bijna bevallen nog 2 weken en dan is de baby er al goed is maar als het zo ver is laat ik het wel weten hoor..... en natuurlijk met een foto erbij.

jah me vakantie uhmmmm ik dacht doe eens gek en ga niet zo ver weg maar wel warm (HOT) hahahah ik ga naar tonga en naar de cook eilanden. is maar 3 a 4 uur vliegen dus niet zo ver weg lekker rilaxen en snorkelen natuurlijk mischien ga ik ook wel duiken leren maar moet effies kijken maar dat lezen jullie allemaal wel als ik op vakantie ben .

nou verder niet veel beleefd dusss en hier zijn nog wat leuek foto's van mij en van bono en eazie .

groetjessssss

• 29 Maart 2009 - 08:02

Marianne En Homme:

Romy, geniet van je verdiende vakantie.

• 29 Maart 2009 - 08:50

Stefanie:

BONO is lief!!!

• 29 Maart 2009 - 09:32

Henk:

Jippy vakantie dus groetjes Henk en zijn harempje