vakantie is bijna afgelopen voor mij!!!
Door: romy
Blijf op de hoogte en volg romy
01 Januari 2009 | Nieuw Zeeland, Auckland
hoop dat iedereen een leuk new year heeft gehad.
wat hebben we allemaal nog gedaan van Gisborn zijn we helemaal 6 uur rijden naar Opotiki gereden wand er was geen hotel meer vrij voor ons dus dan maar door rijden naar opotiki daar zaten we in een cafe hotel was best te doen en nog lekker gegeten wat wil je nog meer .
dag erna was er rodeo in de stad maar zijn we niet heen gegaan wand ik had een motel geboekt in MT Maunganui GEWELDIG !!! zon zee strand en natuurlijk verbrand maar echt mooie witte stranden surfen en zo en nieuwe slippers gekocht wand die van mij waren eindelijk stuk je weet wel die verslete dingen hahaha :) maar goed.
daar zijn we 2 dagen gebleven was een leuk motel met klein zwembadje en zo .... nou dag erna was het K*T weer maar jah dat is normaal in NZ dat het een keer regent dusss maar geeft nix zijn wezen winkelen en zo dag erna zijn we via Tauranga naar Whitianga en onder weg kwamen we hot water beach tegen en de cathedral cove en daar hebben we eff een koffie en plas stop gehouden.
En daarna weer door gereden naar Whitianga daar zaten we vlak aan het strand nog geen 50 meter heb er gelaas geen foto van sorry maar was een mooi uitzicht.
en lekker water !!!! en mooi weer wat wil je nog meer.
en oud jaars dag zaten we in coromandel aan de haven.het is een klein plaatsje maar wel gezellig heb me tog een lekkere pasta op!!! pasta met garnalen en gerookte kip en chili sausje mmmmmmmmmmmm wel pittig maar erg lekker . water loopt me uit de mond hahaha.
nou heb niet zo heel veel gedaan met odu en new ik had shampange gehaald maar papa sliep om 9 uur al en ik viel om 11 uur in slaap ag jah maar heb wel en klein beetje vuurwerk gezien wand de buren hadden vuurwerk en dat knalde goed.
en vandaaaag zijn we in auckland de eind bestemming...
helaas hebben we niet meer dagen wand wou nog meer laten zien aan papa maar vaknatie is weer voorbij zaterdag vliegen we samen naar invercargill en dan breng ik pa zondag naar qweenstone en daar gaat hij de 6 de dinsdag is dat volgens mij met de magic bus mee is een soort van jongere bus maar hij kan daar ook mee dan gaat hij met de bus van qweenstown naar dunedin dan naar lake tekapo, christchurch , kaikoura , nelson , graymouth, franz joef en zo weer terug naar qweenstown als hij niet halverwegen er genoeg van heeft. maar ik heb dat voor hem geboekt en dan gaat papa bij de backpackers slapen hhahahha grappig he ( als hij het nix vind kan hij ook in een hotel slapen) dus maak je maar geen zorgen hij weet wat hem te wachten staat.
maar als ik onderweg wat van hem hoor dan zal ik het jullie wel laten weten .
groetjes romy en piet
PS: er staan ook weer nieuwe foto's op de site
01 Januari 2009 - 12:53
Peter2:
Moi Romy,
Gelukkig nieuw jaar.
En heb je nog goud gevonden in Coromandel?
De jaarwisseling was hier mistig maar niet zo mistig als vorig jaar gelukkig..
groeten van uit het groningerland -
02 Januari 2009 - 19:04
Henk:
Hihi hoi Romy we hadden het al wat besproken van die garnalen en zo .... ik moet hierbij toch heel even terug denken aan Mexico leuk voor je pa misschien :) knuffel van mij en mijn harempje -
04 Januari 2009 - 18:21
Petra:
Happy NEW year!
Jaha het mag nog steeds, beetje laat, maar toch!
Jammer dat de vakantie alweer voorbij is, we smullen van de foto's en willen ook daar naar toe!!! Afijn wie weet winnen we volgende x de staats....
Veel plezier nog voor Pa en geniet van Nw Sealand en als je terug bent dan maar weer eens richting Zeeland?
xx -
06 Januari 2009 - 12:24
Joop En Lisa:
Wat een leuke en mooie foto's zeg, jullie hebben heel wat gezien. Is erg mooi daar he. ook aardige mensen zeker. we hopewn dat Piet zich de volgende 2 weken goed vermaakt, maar dat zal wel. hier alles in orde, groetjes en nog de beste wensen!!! -
07 Januari 2009 - 08:31
Ciska:
Hoi scheet!
Wat een leuke foto's! En wat is je pa fotogeniek!
Nu weer hard aan het werk zeker...
Raad eens... ma en ik gaan vanavond weer zwemmen! Ja echt waar! In de Blinkert! Met Arie!
Zullen we hem de groeten van je doen?!
Ow en daarna gaan we aan de kippesoep! Hmmmmm
We denken aan je!
Dikke kus van ons!