laatste bericht voor de vakantie.
Door: romy
Blijf op de hoogte en volg romy
13 December 2008 | Nieuw Zeeland, Wellington
maar eerst eff vertellen dat we puppy's hebben 4 stuks en ze zijn al weer een week oud en groeien als kool . verder zit alles in de grond zo wel gras als de crop dusss kunnen allemaal wel vakantie houden :)
maar goed .
ik ga op 20 ste dec naar aukland in NZ en niet in canada aahhahhaha weet niet of jullie het gehoord hebben maar ze hadden me papa naar canada gestuurd ipv NZ echt grappig maar goed hij is de 21 ste in NZ en dan gaan we samen een klein vakantietje houden. en dan vlieg ik samen met hem naar invercargill en dan moet ik weer aan het werk en ga me papa nog 2 weken vakantie houden. maaar wat we allemaal uitspoken op vaknatie horen en lezen jullie op de site wel wand ik ga het bij houden .
met foto's natuurlijk.
nou zal er nog en paar foto's op zetten de eerste zijn van eazy met de eerste pup's en dan van het balen en dan van de pup's een week oud. okeee!!!
fijn weekend allemaal.
13 December 2008 - 22:23
Henk:
Jippie vakantie maak er een leuke tijd van met je pa en nu ga ik door met je op msn te spreken hihi groetjes Henk -
13 December 2008 - 22:55
Peter2:
Veel plezier lake taupo is ook leuk -
14 December 2008 - 12:48
Marianne En Homme:
Helemaal geweldig gat je vader je komt opzoeken. Erg gaaf hoor. Geniet ervan en maak een moooie vakantie.
ps. Nog geen leuke jongens gevonden? -
14 December 2008 - 21:32
Sil En Stan:
leuke foto's weer, kunnen wij ook zo een puppy krijgen? ze zijn erg schattig.
hele fijne vakantie, geniet ervan
dikke kus en ik mail je nog uitgebreider...
sil
x -
15 December 2008 - 08:33
Pappie:
Hay Romy leuke foto's nog een paar daagsjes dan ben ik in Auckland en dan gaan we lekker het eilandje rondtrekken ik zit al 3 weken thuis ik kijk er wel naar uit tot zo,pa -
15 December 2008 - 21:35
Petra:
We wensen jullie een fantastische vakantie!!
Fijne kerstdagen en oud en nieuw samen...
pas je wel een beetje op onze pappie??? -
16 December 2008 - 09:57
Marry:
Een mooie vakantie toegewenst en nog bedankt voor de kaart.
Groeten van ons allemaal.