pff wat een weer alle seisoenen in een dag
Door: romy
Blijf op de hoogte en volg romy
05 Oktober 2008 | Nieuw Zeeland, Wellington
hier een klein berichtje van uit NZ.
van de week was het echt bar en boos smerig weer koud met hagel en regen en zon en ook nog veel wind het was niet echt leuk maar jah als de zon schijnt is het wel fijn om werken maar jah moet niet klagen heb het enorm naar me zin dus.
nou van de week niet zo heel veel gebeurt hoor moeten nog 31 koeien kalven en de klafjes die mochten van de week voor het eerst naar buiten was echt grappig om te zien. staarten om hoog en rennen eerst door het draat en nog een door de draat maar ze waren er snel aan gewend wand er stond stroom op hihi en dat is niet zo fijn.
gister ben ik eff bij bram en paul ( de buurjongens) een biertje wezen drinken en film gekeken . en vandaag was ik vrij en ben naar het strand geweest daar waren ze aan het kite surfen was echt gaaf om te zien. heb er nog foto's van gemaakt zal ze op de site zetten .
nou verder heb ik niet zo heel veel beleefd zit nu nog te wachten op mijn visum en als ik dat heb mag ik legaal werken hihi anders moet ik de 16 de met het vliegtuig terug dusss maar zien wel hoe het loopt.
maaaaaaaaar ik hoop dat ik mag blijven.
uhmmmmmm jah verder druk op de farm maar wel leuk druk dus over paar dagen gaan we met mayting beginnen dan hebben we ons handen vol met de KI. nou doe ook elke dag melken smiddags en voer nog steeds de kalfjes hebben er nu 108 en daarvan lopen er 76 buiten.
nou ga nu shoarma maken:P mmmmmmm met veel knoflook saus dussss dat wordt weer stinken .
groetjes van mij.
05 Oktober 2008 - 07:21
Henk:
Hoi Romy hahah nou veel verschil met het weer hier bij mij is er dus niet. Het enige is dat we de zon die jij wel nog af en toe ziet hier ook wat missen. Voor de rest alles hier goed en... dat visum zal wel komen. Groetjes van ons -
05 Oktober 2008 - 18:05
Ben:
mooie fotos groetjes -
06 Oktober 2008 - 09:57
Papie:
Hier is het zelfde weer als bij jou ben nog even in Witteveen geweest paling + haring + levende muziek maar ben de andere dag weer naar huis gegaan voor de rest is er niks veranderd gr papie xxxxx