wat een dag!!!! - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van romy bosua - WaarBenJij.nu wat een dag!!!! - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van romy bosua - WaarBenJij.nu

wat een dag!!!!

Door: romy

Blijf op de hoogte en volg romy

23 November 2006 | Nieuw Zeeland, Wellington

nouwww goede morgen allemaal hier is het al weer avond!!
ben nu in christchurch !!!! beter!!!!
nouwww zal je vertellen wat er gister nog allemaal gebeurt is?? nouwww heb de foto's op gehaald en toen ben ik bij een indiaans resturandje gaan eten dacht dat moet ik ookmaar eens proberen ?? nouwww had ik beter niet kennen doen DE VLAMMEN SLOEGEN ME OREN UIT!! ahhaha kreeg gelukkig een kannetje water erbij. toen ben ik naar de back pakkers discoverie loge gegaan. de kiwi bus gebeld maar die nam niet meer op helaas dus ben ik maar gaan docuhen en naar bed gegaan was trouwens heel moe wand ben beetje ziekiessss!!! nog steeds !! als morgen niet minder is ga ik eerst bij een dokter langs. zowww eindelijk in bed stapelbedjes met 8 persoonen op de kamer maar toen ik wakker werdt smorgens lag er maar eentje naast me een behaarde man jakkie hahahah maar hij snurkte gelukkig niet.
zowwww toen vertrok de bus onze bus sjoufeur heet smillie hoe verzinnen ze het zeg?? zo noem je je kind tog niet. maar goed aardige man en stopte regelmatig had gezecht dat ik aan de schijt was dus!!! ideaal.
zo eenmaal in de bus hebben we heel wat gezien ik ga je het allemaal vertellen foto's moet ik jullie helaas voor teleurstellen wordt aan gewerkt. nouw de bus ging gelijk naar christchurch dacht dat ik een andere route ging doen??? maar als ik maar veel zie vind ik het goed.

zowww na 2 uur in een bus te hebben gezeten moest ik naar de wc en had honger zo als de rest van de bus reizigers zijn in Cromwell gestopt daar hadden ze gelukkig de new wordt HA JOEPIE bekend terein hahah!! super markt hebben wij ook in het durp (dorp).

toen zijn we naar Omarama gereden zo door naar Twizel ( hint kijk eff op een kaart of zo) jah jah toen weer een tussenstop bij LAKE PUKAKI lastige namen allemaal, normaal ken je daar een berg zien de hoogste van new zealand maar was weer eens niet te zien??? maar wel een super mooi uitzicht hoor niet normaal zo super moooi blauw lijk wel of je in turkijen zit of ergens anders aan de middelandse zee!!!!

volgende stop was LAKE TEKAPO ( het lijk wel een maandverband merk) maar was ook super mooi stond een heel klein kerkje Church of the good shepherd en er stond nog geen 100 meter verder een beeld van een hond dat had er mee te maken maar ben eff vergeten wat het was. maar daar stonden zo veel bloemen nouw oma je had je ogen uit gekeken heb er foto's van gemaakt voor je!!

en toen jeetje wordt lang verhaal he !!! zijn we door gereden naar Geraldine heb ik een heerlijk ijsje gegeten. is een dorpje die leeft van schapen , wol, en toeristen is een leuk plaatsje en was er echt warm !!! niet normaal. ZOMER!!!!!!

zowww dat was de laatste bus stop toen was het nog twee uur rijden naar christchurch ben ook in slaap gevallen hahahah was wel grappig.

ik zit weer in een backpakkers gebeuren de BASE midden in het centrum blijf hier 2 dagen slaap op een kamer met alleen maar meiden hopelijk snurken die niet??? eentje kwam uit spanje ken geen woordt engels nog beroerder dan mij hahaha en de rest weet ik niet meer. ga zaterdag naar kaikoura mischien wel met dolfijnen zwemmen en walvissen spotten. of iest anders??

laat jullie morgen wel weten wat ik gedaan heb en zo vinden jullie vast niet erg !!! oh jah voor mensen die op de hoogte willen blijven als je je imail adres in vuld ergens op mijn site krijg je automaties een mailtje als ik weer wat gescheven heb !!!! dusss doennn!!! of niet?? groetjessssss

• 23 November 2006 - 08:22

Henk:

hoi Romy dus je hebt "the runnings" tja beetje lastig in een bus hihi nog lastiger als snurken. Maar oke je hebt het leuk en dat is de hoofdzaak. Voor diegenen die het kaartje op deze site wat sumier vinden arvy.nl/frameset/nieuw_zeeland/kaart_nz. deze staat alles op .
    Groetjes Henk en eh Sas nu ben ik je weer een keertje voor geweest hihi....

• 23 November 2006 - 19:56

Romy:

jah ik heb sas gesproken aan de foon die ging vandaag kijken voor jullie morgen!!! groetjes laat jullie vanavond de rest weten wat ik gedaan heb vandaag!!!

• 23 November 2006 - 22:39

Miriam:

hoi room.
    lekker dat je zo wat meer van het land zie, ik ben jaloers, ik zou best meewillen, maar helaas.
    ik ben wel aan een vakantie toe, na 1,5 week verbouwen, kijk maar op www.lunchcorner.nl voor het resultaat.
    rootje, geniet ervan, en blijf ons op de hoogte houden van je avonturen.
    ik heb je foto in de zaak hangen op een prikbord, leuk hé
    groetjes miriam, faroek en michelle