dag 2 in chistchurch - Reisverslag uit Christchurch, Nieuw Zeeland van romy bosua - WaarBenJij.nu dag 2 in chistchurch - Reisverslag uit Christchurch, Nieuw Zeeland van romy bosua - WaarBenJij.nu

dag 2 in chistchurch

Door: romy

Blijf op de hoogte en volg romy

24 November 2006 | Nieuw Zeeland, Christchurch

goede morgen allemaaaaalllll

nouww wat heb ik allemaal gedaan vandaag, ben eerst maar eens gaan kijken wat er allemaal te doen is hier !! dat was genoeg maar jah waar zal ik eens beginnen ben eerst wezen chololade melk drinken met slagroom en een broodje erbij toen ben ik naar port hills geweest met een kabelbaan naar boven (tip) niet doen als het hardt waaaaaiiit je waai bijna het bakkie uit!!!was echt super uitzicht niet normaaal. je ken daar 360 graden om je heem kijken , sneeuw, zee , bergen nog meer bergen en schapen. toennnn ben ik met een oude tram geweest overal langs gereden ook erg leuk.
heb natuurlijk ook mensen gekeken jeetje wat een figuuren lopen er hier rond dacht dat nl erg was maar dit slaat ook alles hahahah zat een mevrouw voor mij in de bus had verkeerd oranje haar nouwww zag er niet uit. nouw toen maar verzinnnen war ik toen ging doen. ben naar antarctic centre geweest heb ik met sneeuw gespeeld hahah en met zo gek ding gereden waar ze daar in antarcica ook mee rijden en was best grappig heb nog pinguins gezien en heb nog een t- sjeurt gekocht toen ben ik naar BASE gegaan en daar zit ik nu ben ook nog gevallen dus mijn knie lig open. ik viel uit de bus in plaats dan ik stapte.

nouwww verder niet veel gedaan alleen nog in de kerk geweest dat was het wel morgen ga ik weer met de bus om 7:15 dusssss wekker zetten ga nu eff wat eten en dan naar bed of zo iets??? groetjessssssss

• 24 November 2006 - 06:38

Kiwi:

Ha vakantieganger, alweer beter? zo te lezen vermaak jij je wel, je hebt wat gemist hoor: de laatste koe heeft gekalfd!!!! jahoe.

• 24 November 2006 - 07:45

Ikkeee:

joepieeeeeee feestje !!!! leuk mama en tantetje dat jullie komen ?!!!! echt superrrrr.....

• 24 November 2006 - 08:23

Henk:

Hoi Romy op het moment dat ik dit intik zit ik met je op msn jij bent net een paar minuten erbij aan het kopen dus we hebben nog wel even lol. Leuk dat ma en tante thea even op je verjaardag komen. Groetjes Henk

• 24 November 2006 - 09:06

Ans & Rinus:

de groetjes en een fijne vacantie gewenst via je Pa

• 24 November 2006 - 13:14

Sam:

Geniet van je vakantie !
    Heb net nog een (koeie-)kaartje op de bus gedaan, hopelijk krijg je hem dit jaar nog...
    Lees ik het goed : komt je moeder op bezoek ??
    Leuk !!

• 25 November 2006 - 11:53

Oomkor&tantdini:

met hulp van sam je site opengekregen,mooie foto,s en leuke verhalen. we volgen je nu en wensen je veel geluk en werkplezier
    heel veel groetjes from belgium with love kor&dini