zowww vakantieee!!!! - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van romy bosua - WaarBenJij.nu zowww vakantieee!!!! - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van romy bosua - WaarBenJij.nu

zowww vakantieee!!!!

Door: romy

Blijf op de hoogte en volg romy

22 November 2006 | Nieuw Zeeland, Wellington

zo heerlijk heb vakantie vanmorgen was ik al erg vroeg wakker was weer eens aan de kalver diaree gagagahahaha !!! heerlijk heel de nacht door maar voel me nu weer kip lekker. ben vanmiddag om 1 uur op de bus gestapt richting qweenstone echt super voor 40 dollar(20 euro) ben je er en je ken overal afgedropt worden waar je maar wil. nouw wel gek om langs de farm te rijden en te weten dat je 2 weken weg ben.zat een stel voor me een opa en een oma jeeetje wat een gebit had die vent niet normaaal nouwww je ken dan nog beter een kunst gebit hebben niet normaal en hij ging ook nog foto's maken. maar steeds kwam er een boom en toen klikte hij hahah weer een boom op de foto vond het wel lollig . ze waren nog nooit opvaknatie geweest en ik moets dat natuurlijk aan horen samen met de bus sjofeur hahaha . nouwww onderweg nog een plas stop gedaan en weer verder gereden nouw toen waren we in qweenstone en natuurlijk bij de starbucks koppie hot chocolade melk op hahaha is een gewoonte als we ergens komen he !! sas!!! sas tekste (smste) al of ik de koeien niet miste nouwwww neeh ben blij dat ik er eff uit ben. ga zow mijn foto's ophalen heb ze af laten drukken voor thuis dus iedereeen die foto's wil zien moet eff naar me moeder gaan. die heeft de meeste hahahah heb niet alles maar wel veel stuur ze vanmiddag op als de post offes nog open is. zal proberen van de week nog een paar foto's op het internet te zetten moet lukken denk ik. oh jah onze laatste kalf koe heeft nog steeds niet gekalfd echt erg gewoon.

heb wel van de week nog achter een blinde koe gerent nou dat beest was blind maar rennen dat hij kon echt niet normaal ik ook rennen maar jah ik ben niet zo snel ook al ben ik kilo's afgevallen hahaha
maar goed oh jah ben nog gevallen van de week en dat deed echt zeer joh ken me botten nu voelen vooral als ik val hahahahah was beetje lomp maar jah.

ga zo lekker wat eten weet nog niet wat dan terug naar me back pakkers kamer slaap met meerdere op een kamer hoop dat ze niet snurken moet nog eff badschuim en shampo kopen dat heb ik niet mee genomen en de kiwi bus moet ik nog bellen dat ik morgen mee gaat.

!!!! dus luitjesss groetjessssss!!!!

oh jah leuk dat iedereen een berichtje achterlaat.

famillie benning heb helaas je post nog niet ontvangen soms duurt het heel lang en soms gaat het heeel snel !!!!

heyyy peter ik ga niet bungi jumpen hoor vind ik maar nix maar wil wel andere dingen gaan doen maar dat vertel ik jullie nog wel als ik het gedaan heb geeeen gevaarlijke dingen hoor mama hahahah

nouw nu ga ik mijn foto's op halen groetjessssss!!!

• 22 November 2006 - 07:33

Sas:

Hey Romy, tis nu al volgens mij de zoveelste keer dat ik je een nice holliday wens, maar geniet er in iedergeval van.... ik hoor het allemaal wel als je weer terug ben.

Have FUN!! :)

• 22 November 2006 - 09:20

Henk:

Hoi Romy fijne vakantie en hoe zat dat met die blinde koe. Kon je hem niet te pakken krijgen? had je erst zijn blinde geleidehond moeten vangen Hahaha groetjes.

• 22 November 2006 - 10:19

Petra En Kids:

Fijne vakantie en geniet ervan!

• 22 November 2006 - 10:32

Erik Oude Luttikhuis:

ik wens jou een plezierige vakantie toe.

gr.uit weerselo ov.

• 22 November 2006 - 22:21

Tante Henriette:

Ha die Romy leuk dat je er poosje tussen gaat lekker genieten!Ik had nooit gedacht dat je zo'n wereldreiziger zou worden.Heel erg leuk voor je.Ik hoop de fotoos te kunnen bekijken,anders neem je ze maar een keer mee als je naar Drenthe komt .Met Karel gaat alles goed en Floris is een leuke boef.Veel plezier in je vakantie.