The Cook Eilanden
Door: romy
Blijf op de hoogte en volg romy
11 Juni 2009 | Cook Eilanden, Avarua
hier een berichtje uit weeer een ander land:) thats funny hahaah
nouww ben nu in roratonga en is hier echt heeel mooi mooier dan in tonga ik heb een scooter gehuurd en heb wand rond gereden en het eiland is maar een uur rijden en dan ben je rond het eiland.
is best leuk overal strand en cafetjes en heb ook gesnorkeld en hier hebben ze groten vissen en ook mooie maar de foto's komen een andere keer wand heb hier geen usb aansluiting helaas duss kan geen foto's er op zetten.
mischien morgen als ik zin heb.....
nouww vanavond ga ik op crabben jacht en gister avond hadden we een feest avond met muziek en dans was erg leuk en lekker eten natuurlijk.
en vrijdag ga ik naar aritiakie of zo weet niet meer hoe je het schrijf maar daarvlieg ik met het vliegtuig naar toe en dan ga ik snorkelen en zo.... en lunchen en een eiland toer dussss is leukkkk
dusss nu ga ik er vandoor wand over een half uurtje begint het crabben vangen hahahahhahah
nouwwwwwwww doeiiiiiiiiii
oh jah tijd is hier 12 uur verschil dusss is even laat bij jullie allen dan smorgens of savonds hahah licht er aan wat het bij jullie is natuurlijk....
nouwwww doeiiiiiiiiiiiiiiiiii
oh jah ben sins gister mijn foon kwijt weet niet of hij gestolen is of dat ik hem ben verloren ik denk het laatste maar dan weten jullie dat dat jullie me niet kunnen smsen of bellen jah op mijn NZ mobil....
nouwwww groetjess romyyy
11 Juni 2009 - 15:28
Zevenbergen:
jaja dat is weer fun breng je een lekkere crab mee haha krijg je geen genoeg van het vliegen heen en weer heen en weer gr feest maar het is zo voorbij xxxxxxxxx -
12 Juni 2009 - 01:09
Romy Bosua:
foto's staan er op!!!!!!!!!!!!!
:P:P -
12 Juni 2009 - 06:59
Sil En Stan:
wederom mooie plaatjes, nog een weekie dus nog even volop genieten hoor.
x
s&s -
12 Juni 2009 - 18:17
Frens En Marry:
Hallo Romy
Wat een mooie fotos,wat een mooie land,om jaloers op te worden.Geniet er nog maar van.
Groeten van Lheebroek -
13 Juni 2009 - 19:59
Henk:
Hoi Romy hihi nu ben ik eens wat later met een berichtje hier neer te zetten... maar zoals je wist was ikzelf ook op het zilte nat. de vissen waren niet bij mij zo mooi als die die jij gezien hebt. Hopelijk waren de krabben lekker.
groetjes van ons hier -
14 Juni 2009 - 18:19
Oma:
hay romy heb net je foto,s zitten kijken hartstikke leuk hoop je van de week terug te zien niet van de foto maar ik wil je in het echt weer zien veel liefs van je oma tot gauw xxxx -
15 Juni 2009 - 16:51
Kane:
hoi met kane zijn er in die zee ookmensen haaien groetjes kane romy goede reis naar huis