weer terug ik guatemala - Reisverslag uit Flores, Guatemala van romy bosua - WaarBenJij.nu weer terug ik guatemala - Reisverslag uit Flores, Guatemala van romy bosua - WaarBenJij.nu

weer terug ik guatemala

Door: romy

Blijf op de hoogte en volg romy

09 Juni 2008 | Guatemala, Flores

nou vandaag zijn we in tikal geweest hele bos/regenwoud wandel gamaakt was erg gaaf en hebben ook een paar apen (spider apen) gezien en toekans was erg leuk om te zien. tante heeft ook een tempel beklommen ik niet ik bleef benenden zitten wand was erg warm en dacht dat hij veel te hoog was maar goed heb er wel foto`s van gemaakt we zijn nu in flores hier zijn we 2 dagen morgen gaan we door belize naar mexico dus helaas weer heel de dag in de bus zitten helaas maarals het een beetje mee zit gaan we over morgen zwemmen in de zee vlak bij tempels eigelijk heb ik stiekum genoeg van al die tempels maar jah is nog een paar dagen en dan kom ik terug naar holland vandaag is het wel heel de dag droog gebleven maar wel bewolkt maar dat is niet erg dat was het gelukkig niet zo warm in het regenwoud. en nu is tante eff aan het sjoppen en ik zit eff te internetten.

nou hier komen wat foto`s groetjessss!!!!

ps AUB niet smsen wand ik krijg de smsjes wel 50 keer dubbel en dat is niet zo leuk groetjesss en bedankt.
wand heb namelijk 1 smsje van SIL al 87 keer gehad hahahahah denk je leuk een smsje is het de zelfde hahahahah

groetjesss ook van theaaaa

• 10 Juni 2008 - 07:23

Stefanie:

Hey Nichie,

Gave fotoos weer!

Kus van je Nicht uit Assen.

• 11 Juni 2008 - 10:20

Pa:

leuke foto's been ga beter +-1 maand meer anders houten been oog ga vanzelf over kleur is nu zwart gr,pappie

• 11 Juni 2008 - 17:04

7bergen:

hallo zit er bijna op voor jullie maar je verhaaltjes zijn leuk hier alles oke met oma ook de straat is nog steeds 1 zandbak dus auto niet voor de deur wil je nog welpies die heb ik op tv hoorde we dat het zeer slecht weer is in mexico hier wordt het weer ook minder doe ted de groetjes van ons xxxxxxxx ma henk