nog 17 dagen - Reisverslag uit Winton, Nieuw Zeeland van romy bosua - WaarBenJij.nu nog 17 dagen - Reisverslag uit Winton, Nieuw Zeeland van romy bosua - WaarBenJij.nu

nog 17 dagen

Door: romy

Blijf op de hoogte en volg romy

16 Mei 2007 | Nieuw Zeeland, Winton

hallowaaa allemaal

nouw nog 17 dagen en dan vlieg ik terug naar NL zal wel heel eff wennen zijn. aan de ene kant zal ik NZ heeeeeel erg gaan midden en me beste maatje MARKIE !! maar jah aan alles komt een einde. maaar jah vandaag weer een daggie vrij heerlijk lekker uitgeslapen. als het goed is gaat de rotor zaterdag draaien dus eindelijk gaan we daar koeien melken beetje laat wand ik ga bijna weg. maar goedddddddd ik ben de laatste dagen druk bezig met kalfjes voeren echt leuk en soms ook niet voorla die nieuwe kalfjes wat een etters af en toe maar goed is weer wat anders dan alleen maar de was te doen en schoonmaken. zal vanmiddag foto's maken van de rotor kunnen jullie zien hoe onze 60 stands melkstal er uit ziet.

uhmmmm verder weinig mee gemaakt jah de baas was jarig was erg gezellig en hij vond zijn kado leuk en de kadootjes van mark je jeroen ook ik moest helpen met kopen en is ons aardig gelukt ...

zowwww nu stop ik weer met typen tot over 17 dagen xxxxx

• 16 Mei 2007 - 05:38

Henk:

Hoi Romyyy,
    dat beest op die derde foto komt me heel bekend voor, hihi is ook meer mijn 'vee'. Nog 17 dagen schrijf je haha shit je komt net terug als ik een paar dagen weg ben, hahah gelukkig als je thuis komt heb je wel meer te doen dan achter jouw pc te kruipen dus we halen dat wel later in.
    Groetjes van hier.

• 16 Mei 2007 - 06:14

Nicht Stefanie:

Lieve Romy, geniet van je laatste weken! Hoop je snel te zien als je weer terug bent in ons koude kikkerlandje. Veel liefs en een kus uit Assen. x

• 16 Mei 2007 - 12:59

Peter K:

Moi Romy,

Leuke carosel van welk merk, manus?
    Aan alles komt een einde maar ook iets nieus om naar toe televen.

Groeten uit Groningen.

• 16 Mei 2007 - 21:45

Miriam:

hoi room
    geniet er nog maar ff van, die laatste paar weken, en ik zie je wel verschijnen, in de lunchcorner, maak ik een lekkere lunch voor je, da's lang geleden
    groetjes miriam, faroek en michelle

• 17 Mei 2007 - 12:20

Ciska:

Hoi meid!

Geniet nog even! De tijd vliegt!

Groeten van je nichtje!

• 18 Mei 2007 - 21:44

Tante Henriette:

Hai Romy
    Net nog even je laatste berichtje gelezen je bent dus aan je laatste dagen bezig en dan weer een lange reis terug .Ik verwacht je in ieder geval een keer in Drenthe om je verhalen te horen.
    Groetjes en liefs.Je tante uit Beilen

• 21 Mei 2007 - 16:32

Henk :

Hoi Romy geen 17 meer maar iedere ochtend eentje minder hihi je bent bijna thuis.
    Groetjes vanuit het zonnige zuiden

• 22 Mei 2007 - 11:23

Nicht Nathalie:

Hoi nicht,
    Het zit er bijna op, lees ik, over een paar daagjes ben je terug in je "hometown".
    Hopelijk breng je veel leuke herinneringen en verhalen mee Vertel er maar eens over als je je nichten komt opzoeken in Belgïe. De sangria staal al koud.
    Hier alles ok,mijn winkeltje draait goed,zeker na de mooie maand april,mei is wat nat,hopelijk wat beter als je je voetjes op Nederlandse bodem zet.
    Net 4 dagen naar Marrakech in Marokko geweest met zus en nog 3 vriendinnen, was heel leuk en mooi.
    Tot binnenkort en dikke zoen,
    Nathalie

• 26 Mei 2007 - 20:06

Ciska En Martin:

Laatste weekje meid! Geniet nog even met volle teugen! Goede reis terug!

• 29 Mei 2007 - 07:11

Kiwi:

Hey Romy,
    Morgen je laatste dag, ik zal nog wel ff wat leuke klussies voor je verzinnen