aftellen maar - Reisverslag uit Winton, Nieuw Zeeland van romy bosua - WaarBenJij.nu aftellen maar - Reisverslag uit Winton, Nieuw Zeeland van romy bosua - WaarBenJij.nu

aftellen maar

Door: romy

Blijf op de hoogte en volg romy

21 April 2007 | Nieuw Zeeland, Winton

Hallo allemaal

Halloaaaaa alles gaat hier goed begint al lekker winter te worden veel regen koud en guur wat wil je nog meer.(ZON) Ik hoorde dat het in NL heerlijk snik heet was ook niet zo lekker dus!!! Maar jah altijd beter dan regen!!! Kunnen best ruilen hoor…….
Nouwww de kalfjes worden nog steeds geboren en zal er ook eens de lang verwachte foto’s op zetten van jeroen en zijn haar en van stefan en ik die aan het BBQ knoeien zijn. Dusss en foto’s van de nieuwe farm ook leuk om te zien hij is bijna af vertelde alfons (ik heb geen tijd om te kijken vandaar) . jeroen zei vanavond dat het nog 2 weken duurt en dan kunnen we er in melken.
Uhmmmmm verder weinig nieuwssss jah saskia gaat de 25 ste naar huis dat vind ik niet zo leuk dussssss!!! Maaaaar ik ga ook naar huis.3 juni ben ik home . Na lang na gedacht te hebben om te blijven of ik nou wel of niet wil of tog maar weer naar huis!!???”heb ik tog maar een besluit genomen hoe moeilijk ik het ook vind wand ik heb het hier best wel naar mijn zin. Ga iedereen hier ook erg missen het is mijn tweede familie geworden en had er in een klap en pa en mam bij en zussie en broertjes !! maaar jah aan alle komt helaas een einde zo ook aan deze belevenissen. En ga vast nog wel een keer terug naar NZ (DAT BELOOF IK HOOR) voor al omdat ik het andere eiland ook nog eens goed wil bekijken. Het is wel vreemd dat ik over 6 weken weer naar huis kom gaat nu wel snel. Maar jah aan alles komt een einde en jah wie weet waar ik over een paar maanden weer zit je weet het maar nooit met mij!!! Voorlopig ga ik niet ver weg hoor!! Eerst werk vinden en met me papa op vakantie en met stefan een weekendje weg(zo als beloofd)…. En natuuurlijk bij al mijn familie langsssss.

Gister had ik weer een dagje vrij en ben naar duneden geweest wou de albatrossen nog eens zien en de pinguïns maar daar is helaas niet van gekomen wand die kwamen om 3 uur aan land en ik wou optijd weer naar huis….

Hebben van de week ook nog een afschijds feestje gedaan omdat stefan en susanne weer naar school gaan en mij dan niet meer zien hebben we het eff op het zuipen gezet was best gezellie singstar erbij lachen hoor !!!!.... en ook even gehuild maar dat hoort er allemaal bij
Stefan is al weg nouwww ga die gozer echt wel missen susan blijf nog een weekje .

Okee de eerste foto’s die je ziet zijn van de BBQ toen me moeder er was en de 2 van jeroen zijn haar ….. en dan van de new shet(nieuwe melkstal) en en en foto’s van duneden en singstar…….

En tot over een paar weken!!!!

• 21 April 2007 - 06:20

Henk:

Tjee Romy dat jij weer naar huis komt. Maar ja je zei al aan alles zit een einde, maar dat is niet helemaal waar .... een rookworst heeft er twee. Hahaha net als die beroemdruchtig verrekte knacks (hoofdvoedsel in Tsjechië) die hebben er ook twee. Alvast de groetjes van mijn dames hier en 6 weken vliegen voorbij.

• 21 April 2007 - 07:53

Ikkee:

foto's zijn onderweg

• 21 April 2007 - 08:46

Ikkee:

foto's zijn onderweg

• 24 April 2007 - 12:51

Sas:

Hi Roompie, voor mij is het aftellen ook echt begonnen!! Nog maar 6uur en 45min en dan hoop ik ergens in de lucht te hangen om over te waaien naar NL!! BOEHOE.... zal NZ missen!! En jou natuurlijk OOK!!!! Mar ik ga naar het zonnige NL dus mr weer is kijken hoe het daar is!! Spreken elkaar nog wel en zien je wel in NL verschijnen... geniet nog ff van je laatste maandje!!! Succes hou je taai,

Kus

• 25 April 2007 - 21:34

Felix:

het is echt wel heel mooi geweest
    roompy
    zijn je verhalen nu helemaal gedaan of
    blijf je ons verder boeien met eeen volgende...........
    ik heb ervan genoten
    groetjes felix

• 26 April 2007 - 18:53

Marry:

Hallo Romy
    Wat leuk dat je naar huis komt, we hopen dat je ook een keer op lheebroek komt koffie drinken, Het is hier er warm, ik denk dat het 27 graden was vandaag,De mais zit weer in de grond en we wachten nu op wat regen zo niet dan gaan we volgende week gras maaien,
    De groeten van ons allemaal Doei.

• 28 April 2007 - 18:30

Ciska En Martin:

Hoi meis!

De tijd gaat snel. Nog een paar weekjes en je bent weer "thuis". Geniet er nog even van. Laat alle troep achter en neem alle herinneringen mee! Wij, Mart en ik, zitten in Schotland, als je thuis komt. We zien je een paar weekjes later!

Veel liefs uit Papendrecht!

• 29 April 2007 - 07:34

Sas:

ROOOOOOOOMPIEEEEEE!!!
    Hoe ist?? Kan je nog een beetje genieten van je laatste weekjes??? Geniet ervan want geloof mij, als je weer in Nederland ben ga je het wel een beetje missen daar in Nieuw Zeeland. Hou je taai!!

• 01 Mei 2007 - 05:28

D+Y Te W:

Das makkelijk op te lossen Sas, gewoon terugkomen

• 03 Mei 2007 - 21:35

Tante Henriette:

Nog even en je bent weer in ons eigen kikkerlandje.Ik verwacht je in ieder geval ook in Beilen met al je verhalen dat kan je goed combineren met Lheebroek ,ligt heel dicht bij elkaar.Romy nog een leuke tijd daar en geniet van elke dag!!!!!!!
    Leuke fotoos allemaal.

• 10 Mei 2007 - 17:32

Pa:

leuke foto's geschoten en je kamer is in orde de computer ook virus vrij een berichtje van Ton wat je beter niet meer kan doen voortaan tot ziens en ik doe een reisje naar Basel vertrek zaterdag voor 4 dagen met mts Sofia gr, PA