het eerste kalfje is weer geboren!!!
Door: romy
Blijf op de hoogte en volg romy
01 Maart 2007 | Nieuw Zeeland, Winton
soory dat iknu pas een verhaaltje stuur maar me stekker was stuk en heb nu jeroen stekker dus ken weer op de pc JOEPIEE
nou alles gaat goed hoor ben als het goed is morgen vrij.eindelijk ben er wel weer eff aan toe hoor .
nou het eerste kalfje is weer geboren echt een scheetje jeroen heeft de naam verzonnen ze heeft ini mini omdat ze zo heel erg klein is .
op de farm gaat alles goed hebben nu een nieuwe gozer op the farm een boer uit drenthe hahah. hij is heel aardig hij doet al het trekker werk en melken dus das mooi .
verder niet veel beleefd heb nog wat foto's van een bbQ en van jeroen zijn haar en van ini mini
nouwwwwww groetjesssssssss
01 Maart 2007 - 21:59
Henk:
hoi Romy,
dus de kalfjes komen weer en je hebt hulp dan geniet maar van je vrije dag vandaag voor mij gisteren of vandaag ik weet het ook niet meer maar haha ik ben sas in elk geval voor dit keer hihi groetjes van ons -
02 Maart 2007 - 20:34
Felix:
het gaat je goed roompy
je hebt het je mams wel erg naar der zin gemaakt ginds heb er ook van genoten en dan was ik er nog niet eens
een oude rakker van chat
boerderypraat op spinchat
grtjes -
07 Maart 2007 - 22:51
Henriette:
Je laatste berichtje
weer gelezen,en een boertje uit Drenthe dus erbij.Waar komt hij vandaan?Groetjes. -
08 Maart 2007 - 01:07
Vakantieganguuuuuuur:
Hi Meis,
Hoe is het daar in het zuiden?? ik hoor dat jullie eindelijk weer wat regen hebben gehad?? Was zeker wel nodig, of hadden jullie nog geen gras tekorten??? Zitten nu in het stinkende Roturora... vanavond naar Kiwi-village! Groetje -
12 Maart 2007 - 22:53
Mark:
hey Romy ik ben blij dat je mij aardig vindt haha. Deze boer komt uit Tynaarlo. Henriette -
16 Maart 2007 - 17:10
Stefanie:
Eentje uit Tynaarlo, das vlakbij Assen! Hij had mij wel mee mogen vragen ;) Leuk om te lezen dat je het nog steeds super naar je zin hebt! Liefs van je nicht uit het Hoge Noorden :)