qweenstone/ milford sound - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van romy bosua - WaarBenJij.nu qweenstone/ milford sound - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van romy bosua - WaarBenJij.nu

qweenstone/ milford sound

Door: romy

Blijf op de hoogte en volg romy

05 Februari 2007 | Nieuw Zeeland, Wellington

hallowaaa allemaaalll

nou voor de verandering hebben we maar weer eens wat geks gedaan op mijn een na laatste vakantie dag hahaha
zijn met het vliegtuig naar milford sound geweest en daar een boottocht gemaakt en weer terug gevlogen !!!! leuk he nouww hier zijn wat foto's

groetjesssssssss

• 05 Februari 2007 - 08:42

Stefanie:

Ziet er goed uit allemaal, gezellige bende ;)
    Liefs uit Assen van je Nicht xx

• 05 Februari 2007 - 12:00

Sil En Stan:

mega foto's!!!!!!!!!!!!!
    gaaaaaaaf!
    stan zegt: redelijk benijdenswaardig!

dikke kus!

• 05 Februari 2007 - 17:06

Henk:

En Romy had ik je teveel gezegd over nieuw zeeland voordat je vertrok, het is prachtig he. groetjes van ons hier in het zuiderland.

• 05 Februari 2007 - 22:14

Tante Henriette:

Geweldig allemaal Romy!Het zal er voor je mama wel bijna opzitten denk ik.Wens hun samen een goede reis terug.En jij weer veel plezier met je werk.Groetjes.

• 06 Februari 2007 - 16:03

Henk:

O ja dat was ik 5februari nog vergeten dus nu het hier de 6e is het bij jou al wer zo goed als voorbij, maar heb je een fijne Waitangi Dag gevierd.
    Groetjes

• 07 Februari 2007 - 09:51

Pa:

Geweldige foto's zijn dat ik ga een reisje doen Duisburg zondag terug doei,je eenzame VADER

• 11 Februari 2007 - 06:45

Sas:

hi,
    ik heb alles gelezen hoor... echt harstikke super allemaal dat je t gezellig met je mams en tante heb kunnen doen!! Ik hoop dat werken ook weer lekker gaat, succes!!!!

Groetjs de vakantie ganger ;)

(mama en tante van Romy, goede terugreis gehad??)

• 13 Februari 2007 - 13:21

Sil En Stan:

Hee nicht!!
    We hebben wel gehoord dat je een leuke vakantie hebt gehad?!
    Je ben inmiddels alweer verlaten door de hollanders en weer hard aant wurk. Gaat het allemaal goed? Ik ga je binnenkort weer eens bellen hoor!
    Groeten van de kippen tok tok tok.
    Kus van ons!

• 15 Februari 2007 - 09:54

Nel:

hoy romy ik heb je foto,s gezien die je vader mij heeft doorgemailt.ik ben nel je weet wel de chauffeur die de loodsen wel eens rij. jij zie nog eens wat van de wereld he ,en leuk voor je dat je moeder en tante ook bij je zijn geweest,
    ik wens je verder veel succes daar in de vreemde .
    groetjes nel.

• 15 Februari 2007 - 12:22

Henk:

Hoi romy, Vandaag kwam je kaartje dat van he eindelijk die helicoptervlucht en op je waffel gevallen op de gletsjer. Haha moet ik je mijn ijzers opsturen die met die punten, loopt prima op ijs. Groetjes Henk en zijn harem

• 17 Februari 2007 - 08:47

Marry:

Hallo Romy
    Hoe gaat het met de koeien en met het andere werk? Is het nog leuk of is het zwaar?
    Bedankt voor je kaartje vooral de groetjes van opa en oma

• 18 Februari 2007 - 13:39

OMA:

Ben bij Ireen en heb al je foto's hier bekeken. Gaat alles goed met jou? Hierwel hoor! Onze borrels smaken nog steeds goed. Nou het allerbeste en veel plezier. Ik bel je nog wel.
    Knuffel van Oma en de groetjes aan iedereen.
    DOEWIÉÉÉÉ !!!!!!!

• 22 Februari 2007 - 13:29

Ciska:

He kanjer!

Hoe is het daar?!
    Sil en ik hebben onze moeder weer terug in eigen land... met een enorm geweldige ervaring rijker! De foto's zijn gaaf! De verhalen zijn super! Kortom... ik ben trots op je!

Kus van je nichtje!