rest van het verhaaltje - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van romy bosua - WaarBenJij.nu rest van het verhaaltje - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van romy bosua - WaarBenJij.nu

rest van het verhaaltje

Door: romy

Blijf op de hoogte en volg romy

02 Februari 2007 | Nieuw Zeeland, Wellington

nouwww de rest vanh et verhaal.
de tweede dag in kaikoera hebben we ontbeten en toen zijn we naar de walvissen centrum gegaan en konden gelkijk in de bus stappen om walsvissen te gaan spotten. was echt super je kan in het vorige verhaaltje wel een paar foto's zien maar zal er nog een paar op zetten.
hebben 3 walvissen gezien en dolfijnen en ook nog een paar zeehondjess wel leuk hoor!!!.
zijn nog op het uitkijk punt geweest en paar foto's gemaakt en snel weer naar beneden gereden om wat te gaan eten.

nou volgende dag zijn we naar HAMMERSSSSS SPRING gereden was wel oke maar jah het staat bekend op een plaatjesin de bergen met een kuur oort dus bubbel baden en zo maaar viel eigelijk een beetje tegen . voor al de super warme baden van 40 en 41 graden daar zat zwavel in en dat stonk heel erg naar rotte eieren dussss ben er maar snel weer uit gegaan wand ik zat bijna te kotsen...
nou daar zijn we een daggie gebleven en toen zijn we door gereden naar westport maar daar zijn we niet eens geweest wand was kut weer en zijn maar door gereden naar greymount (hoop dat ik het goed schrijf).
onder weg zijn we nog bij cape fountland geweest en bij de pannekoeken rotsen !!! helaas geen pannekoeken gegeten snik snik!!!

nou weer door gerenden naar de volgende plaats en daar hebben we geslapen
he he eindelijk eten was ondertusswen ook al 7 uur savond toen we daar aan kwamen.

nouwww en vandaag ben ik in fransjozufffff
en ga vanmiddag met een helicopter vlieggen !!! maar dat vertel ik jullie alllemaal nog als ik vanavond terug kom met foto's natuurlijk

doeiiiiiiiiii

• 01 Februari 2007 - 22:19

Henk:

Leuk Romy,
    Wist je dat wij hier dichtbij ook zwavelhoudende bronnen hadden het stinkt inderdad nar rotte eieren en dan te bedenken dat er heel veel mensen zijn die het elke ochtend voor hun gezondheid drinken. Kijk maar eens op het net naar de "Elizenbrunnen Aachen". En je hebt gelijk die tempereatuur is niet echt verfrissend. Groetjes Henk

• 01 Februari 2007 - 23:26

Henriette:

Romy heel leuk te lezen dat jullie allemaal van die leuke dingen doen.En gelijk de fotoos erbij.Wat zal je moeder veel te vertellen hebben.
    lekker genieten met elkaar!! Doei doei.Henriette.