zowwww klein vakantie verhaaltje - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van romy bosua - WaarBenJij.nu zowwww klein vakantie verhaaltje - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van romy bosua - WaarBenJij.nu

zowwww klein vakantie verhaaltje

Door: romy

Blijf op de hoogte en volg romy

31 Januari 2007 | Nieuw Zeeland, Wellington

hallow allemaal

nou me moeder en tante zijn er en heb nu ook lekker vakantie al een weeek joepie heb nog een week te gaan en dan ga ik weer koeien melken joepieee!!! we zijn begonnen in qweenstone zo als altijd !!! onderweg moesten we ook nog stoppen voor een schapen farmer die had de schapen op de weg lopen !!! me moeder OH WAT LEUK . FOTOOOOOO hebben we in een lux hotel geslapen maar dan wel in stapelbedjesss heel fijn hahaha wel leuk voor de eerste nacht. zijn natuurlijk nog met de kabelbaan naar boven geweest en foto's gemaakt en erg gelachen om chinezen.
toen we weer beneden waren zijn we naar het kiwi vogel park geweest was ook erg grappig me moeder viel weer over een man . in het kiwi huis ahagaga was daar erg donker en me moeder kon de kiwi niet vinden dus viel ze maar over een man.

dag twee van de vakantie!!
we gaan vandaag richting christchurch.
onder weg daar heen zijn we in op de weg naar cromwell bij een fruitstalletje gestopt was erg lekker al dat verse fruit. en ik heb natuurlijk weer een ijsje op JAMMIE.!!!
van cromwell naar omarama gereden en in twizel hebben we wat gegeten . toen besloten we maar in lake tekapo te overnachten. van twizel naar lake puniki en onder weg nog even gestopt bij een zalm kwekerij en zo door naar lake tekapo echt super daar eerst natuurlijk een hotel gezocht. en jah de eerste de beste was weer raak met zicht op het meer. nou ingetjekt en toen zijn we wezen mini golven JOEPIEE dat vind ik echt leuk. helaas verloren maar het is maar een spelletje en vind het leuker om te doen dan om te winnen. nou toen maar wat gaan eten de bediening van het hotel was heel erg dom maar jah me tante heeft hem zo ver gekregen om een lekker drankje in te schenken en dan ook nog in een grooot glas wand hij wist er nix van af hahaha . ik lag ondertussen lekker in een lig bad heerlijk.

dag 3
zijn van lake tekapo naar geraldine gereden leuk plaatje vind ik dat daar hebben we koffie gedronken en eff winkeltjes wezen kijken. en toen helemaal door gereden naar christchurch . en jah hoor een hotel midden op het plein weet de naam niet meer maar was wel okee!! was tegen over de cathedral square daar zijn we ook in geweest best moooiii natuurlijk hebben we ook een koppie koffie gedronken bij de star buxxx ( me tente heeft een beker voor me gepikt ) mag ik eigelijk niet vertellen maar ik doe het tog. daarna zijn we botanic gardens geweest dat begon heel leuk en was lekker weer tot dat me moeder op haar bek ging dat was niet zo handig . dus hink hink maar een terasje zoeken. zijn we nog met het trammetje geweest ook erg leuk . nou zijn nog uit eten geweest was de planning dat we naar de mexicaan zouden gaan maar die werdt het helaas niet een of ander ander resturantje was ook erg lekker.

dag 4
goede morgen !!! hebben ontbeten en onwijs gelachen en zo om de kok die kon er nix van. koffers gepakt nog even gewinkeld een badpak gekocht en wat nieuwe kleren en toen zijn we naar de gondela in chrishurch gedaan eff van het uitzicht genieten.
toen hebben we besloten dat we naar kaikoura wilde . nou hup de auto weer in en rijden maar.nou hebben weer heel wat bochten bergen en afgronden gezien en jah hoor kaikoura . nou gelijk het dolfijnen centrum ingestormt of er nog plek was om met dolfijnen te zwemmen maar helaas wachtijd van 2 weken PFFF helaas . peg gehad me moeder en tante vonden dat niet zo leuk maar jah daar kan je nix aan doen dat is overmacht. nou hebben we een leuk motelletje gevonden en zijn de stad in gegaan en hebben weer buiten de deur gegeten . jah jah me moeder nam een hambruger (heb er foto's van) maar die krijg je nog wel te zien. zo als de rest van de foto's heb hier geen aansluiting voor de foto camera.
oh jah helemaal vergeten me moeder heeft een bij naam (TINA TRUKKER) hahaha omdat ze het leuk vind om auto te rijden en daarom noemen we haar zo. nou ik ga nu stoppen morgen of van de week als ik de kans heb zet ik foto's en de rest van de verhalen er op.

oh jah jeroen (kiwi) de foto's van de begin van de avond heb ik perongelijk gewist maar dat wist je tog al!!!! groetjessssssss

• 01 Februari 2007 - 10:10

Pa:

Leuke Foto's bedankt en veel plezier gr'pa

• 01 Februari 2007 - 21:20

Sil En Stan:

errug leuk die fotootjes. zo te zien genieten jullie wel! jammer van de dolfijnen, maar de rest maakt een hoop goed denken wij?! wij zijn helemaaaaal niet jaloers!

kusjes!!