na een lange vakantie eindelijk weer aan het werk
Door: romy
Blijf op de hoogte en volg romy
20 Augustus 2009 | Australië, Sydney
na 2 maanden vakantie nu tog eindelijk weer aan het werk
na een lange reis ben ik in sydney aan gekomen .
heb net wat gegeten en ga zo lekker douchen en dan me bedje is in kijken of dat beter slaapt dan in het vliegtuig.
ik ben van londen naar singapore daar moest ik maar een half uurtje wachten en huppa het vliegtuig weer in. heb we een beetje geslapen en veeeel films gekeken en muziekies en zoww.. maar goed eten ging wel...
dusssss nog een ongelukje gehad met een bakje yochert hahahah dat zat echt overal tegen het raam op de muur en op mij natuurlijk.
verder niet zo veel beleefd wel dat ik een super leuke vakantie heb gehad en dat ik nu maar weer gauw aan de slag kan gaan.
morgen middag rond een uur of 12 dacht ik vlieg ik richting NZ ... trouwens hier in ozzie zijn ze nog makkelijker bij de duane .... appeltje eitje hahaha maar goed spreeek jullie snel weer.....
GROETJESSSSS BIG HUG EN KISSES
20 Augustus 2009 - 12:15
Henk:
Hoi Romy,
Leuk te horen van die eigenwijze bak yogurt. Hahaha ging het bij ons toch wat beter haha eten zonder kleerscheuren, maar okay we zaten ook gewoon op de begane grond (180 m boven nap.). ;) -
20 Augustus 2009 - 22:54
Miriam:
hoi romy
jeetje wat een waanzinnige foto's van je vakantie, heb ze eindelijk allemaal bekeken. lijk me echt te gek om daar eens te gaan kijken, jammer dat het zover weg is. wij zijn gewoon naar egypte geweest, hahaha.
ik blijf genieten van je verslagen hoor!!!
groetjes miriam, faroek en michelle