happy new year!!!!
Door: romy
Blijf op de hoogte en volg romy
31 December 2006 | Nieuw Zeeland, Wellington
gelukkig nieuw jaaaarrrr!!! (alvast)
bij mij is het over 2 uur en 20 min zo ver maar ik ga lekker naar me bedje toe wand helaas het si weer zo ver hahaha ik moet weer koeien halen maar leuke ervan is dat ik als eerste de zon van 2007 zie opkomen!!
dat is dan wel weer speciaal.
ben net nog bij alfons en gea wezen eten ben weer erg laat wand ik zouw vroeg naar bed gaan en zelf jeroen was er we waren van plan om vroeg naar bed te gaan maar helaas mislukt. volgende keer beter hahah . ( ik slaap wel in me eigen bedje hoor) dusssssssss nog goede voornemens voor het volgend jaar nouw ik zou het niet weten ?? gewoon door gaan met alles en niet opgeven. mischien nog wat kilotjes kwijt raken hahah en buikspier oefeneingen doen(he sas!!! ) maar daar hebben we tog geen tijd voor hahaha!!! ik in iedergeval niet.
schijnt dat jeroen morgen vroeg om 3 uur precies te zijn wat vuurwerk gaat afsteken (zullen de koeien leuk vinden) maar geod dat zie ik waarschijnlijk niet wand dan ben ik de 2 de groep koeien aan het halen. maar jah heb net me puppie geknuffeld het is echt een scheetje zal morgen eff een leuke foto maken van mij en haar samen. nouw nu ga ik maar weer naar bedje .
gelukkig new year allemaaaalllll!!!!
31 December 2006 - 09:27
Henk:
Hahaha Ja tik tak tik tak en maar afwachten. Romy ik vind het slim van je om gewoon te gaan slapen, want dat nieuwe jaar komt ook wel vanzelf. In elk geval al een vrolijk nieuwjaar hier voor jou en de andere lezers die hahaha net zoals sas nu net na mij hier iets invullen (sorry sas) Groetjes -
31 December 2006 - 13:54
Miriam:
gelukkig nieuwjaar,
ik heb je nog gebeld, maar je lag zeker al te snurken.
ik probeer het nog wel, vind ik wel ff leuk om je te horen.
groetjes miriam, faroek en michelle -
31 December 2006 - 16:38
Ciska:
Hoi meid! Het is hier nu half 6 's avonds... we tellen de uurtjes af tot de jaarwisseling. Hoop dat je waaaanzinnig mooi vuurwerk hebt gezien! Ik wens je heel veel geluk in het nieuwe jaar! Veel avontuur! Veel plezier en tot over een paar maanden!
Groetjes van je nichtje uit Papendrecht! -
01 Januari 2007 - 20:13