Druk , drukst en nog veel drukker......
Door: romy
Blijf op de hoogte en volg romy
18 December 2006 | Nieuw Zeeland, Wellington
ben weer terug op the farm en wordt gelijk in het dieppe gegooit wand jeroen is met vakantie wel lekker rustig maar ook erg zwaar maar ik doe gewoon alles en kan het nu ook wel leuk vinden maar ik weet nog niet of ik wel manager wil worden ? komt zo veel bij kijken moet overal rekening mee houden.
maar gelukkig helpt iedereen mee en komt het ook wel goed aan het einde van de dag. maar goed.
alles gaat goed met mij het is bijna kerst en jah jah moet gewoon werken. maak niet uit wand in januarie komt me mamsie en me tantetje JOEPIEEEE!!!!!!.
oh ja helemaaaaal vergeten ben van de week nog met sasssie naar de bios geweest naar HOLLIDAY echt leuek film maar je moet er wel tegen kunnen anders ga je janken maar goed heb het over leeft ben niet een sin slaap gevallen. GOED HE!!!!
iedereeen nog bedankt voor de kerst kaarten heb nog niet alles binnen maaaaar zal vast wel komen had er van daar weer 4 in de bus dus erg leuk!!!!!
nouwww ik ga nu eff chineeeeeeeesss eten en dan naar bed moet morgen weer melken dus dan weet je het wel.
groetjessss dikke kus en schrijf gouw weer iest XXXX
18 December 2006 - 06:43
Sas:
Hi Roompie, leuk weer verhaaltje van je te lezen!! Filmpie was echt super leuk... en waren natuurlijk weer super melig, was echt gezel. (hopen dat de mensen dat achterons ook vonden, haha) Nou kom op nog ff, en dan is jeroen weer terug!! Suc 6
xx -
18 December 2006 - 19:15
Henk:
Haha leuke film gezien en natuurlijk behoorlijk gegiecheld zo aan Sas te horen. Jullie beide fijne feestdagen gewenst en een, haja... dat vier jij geluksvogel ook nog eerder, een voorspoedig 2007