nog paar dagen
Door: romy
Blijf op de hoogte en volg romy
02 December 2006 | Nieuw Zeeland, Wellington
ben weer in qweenstone!! helaaassss had nog wel langer weg willen blijven.
nouwwwwwwww hier komt weer een verhaaltje. ik had verteld dat ik ging helicopter vliegen maar dat ging helaas niet door dus zijn we met zijn alllleeen de sauna in gegaan en in het bubbel bad gesprongen. jah moet tog wat als het rot weer is en er verder nix te doen is.
hebben heerlijk champange op in het bubbelbad erg gezellig!!!.
de volgende dag was het super mooi weer ik balen wand er volgen allemaal helicopters maar onze bus vertrok helaas weer. had best langer willen blijven alllen voor dat. maar jah koste ook wel wat en kan het altijd van de winter nog een keer doen.
van frans jozuf naar wannaka was echt een super mooie reis door de regen wouden langs de kust en zelfs bergen met sneeuw.
in wannaka hebben we weinig gedaan we waren heel laat omdat het 3 uur rijden was het is een soort van mini qweenstone. maar wel leuk hoor en een super leuek bar hahahah!! hebben weer flink staan feesten met zijn allen.
En helaas vandaag laaste dag samen vanavond gaan we met zijn allen uit eten en stappen wordt was super gezellig en mijn bus naar milford sound gaat om 6:40 dus ik zal weinig bed zien maar dat heb ik er wel voor over ik ben maandag tog weer thuis. heb wel zin in vanavond ben wel super moe wand heb vannacht ook weinig bed gezien dusss ik kom niet echt uitgerust thuis helaas maar jah komt goed.
nouw bedankt voor de reacties.
ps : heb je de foto's van de walvissen al gezien......
groetjes romy
02 December 2006 - 09:31
Ay Ling En Petra:
leuke foto's!!!!
jammer dat je niet met de helikopter mee vloog!
het lijkt me wel mooi met die bergen met sneeuw!
sneeuwballengevecht.