he he eindelijk tijd om wat te schrijven
Door: romy
Blijf op de hoogte en volg romy
09 Oktober 2006 | Nieuw Zeeland, Wellington
dus nog eff geduld en groetjesss!!!
psssss::::: bedankt voor al de kaarten en smsjes en alle mailtjes die ik niet kon beantwoorden dat komt door hotmail. die heeft alles gewist (gemeen) maar zal nu proberen elke week te kijken . ook al heb ik weinig tijd nouwwwwwww toedellsssss
bel gerust als je me wil spreken 006432360780
09 Oktober 2006 - 08:39
Hahaha Joepie Romy WB op msn Groetjes uit het Zuiden -
09 Oktober 2006 - 08:41
Sas:
Hi, PFFFF eindelijk.. en gelukkig heb ik de eer om als eerste een berichtje achter te laten. Ik ben super benieuwd naar je verhalen en foto's, ook al heb ik de meeste al live gehoord en gezien. Maar het blijft altijd wel intterresant om te horen hoe het er op een andre farm aan toe gaat. Nou romy, echt super dat je eindelijk weer op het internet ben, veel suc-6 met het bijhouden van je site, en horen gauw meer van je!!
Groetjes Sas (je mede KIWI, hihi) -
09 Oktober 2006 - 08:42
Sas:
Net nu ik berichtje zit te tikken plaast Henk hem net iets eerder, ben ik nog niet de eerste!!! haha -
09 Oktober 2006 - 12:45
William:
Heeej Romy
Wat leuk dat je ut s0w naar je zin heb , ik mis je wel ho0r .. ben blij dat je me kaart heb gehad :)
GR William -
09 Oktober 2006 - 13:39
Hihi sorry Sas.
Groetjes Henk -
10 Oktober 2006 - 07:29
Sas:
nou vooruit het is vergeven. haha
11 Oktober 2006 - 18:14
Bosua,jes:
hay iedereen ,leuk dat berichtje van mijn grietje maar ze schrijft 1uur verschil maar het is 11uur verschil nu met ons dus 11uur later .ook is ze al afgevallen dus een riem en drop enz opgestuurt ik spreek haar zo,n 2keer per week dus als jullie wat willen weten bel mij gerust .haar brievenbus is omver gereden maar post ontvangen vindt ze tof .af en toe mag ze uitslapen maar soms is dat maar 1 uur langer in plaats van 3 uur om 4 uur uit bed maar verder alles oke alleen maar hi hi ha ha nu groetjes van ons pa en ma bosua -
11 Oktober 2006 - 21:52
Miriam En Faroek:
hoi roompje
fijn dat alles goed gaat daar ver weg, ik spreek je moeder geregeld, om te horen hoe alles gaat met jou.
ze heeft een foto gegeven van je die hang ik op in de zaak, want er vragen veel mensen naar je, hoe het met je gaat. we hebben helaas nog geen jackpot gewonnen, als dat gebeurt dan kom ik het geld persoonlijk brengen, en dan plak ik er gelijk een vakantie aanvast!
groetjes miriam, faroek en michelle -
12 Oktober 2006 - 04:37
Felix:
hee romy
het doet goed om je nog is te horen .
Ben een fan van je
wens je veel geluk en moed met je avontuur.
het allerbeste nog
groetjes felix -
12 Oktober 2006 - 08:08
Hoi
Zie je Romy, we hadden het er al eens over, ik had wel gelijk. Dat jouw brievenbus omver gereden is, komt doordat iedereen daar in Kiwi-land aan de verkeerde kant van de weg rijdt en daarom gebeuren er zoveel ongelukjes hahahah... De post kan trouwens ook in een op de grond liggende bus gestopt worden. Dus: 'No worries blokes' en Romy wordt asjeblief niet zo'n slanke breinaald want daar is niets aan. Voor de jackpot zitten wij hier ook nog in de race dus wie weet misschien worden we met veel geluk nog eens buren... Hihi, wij gaan dan wel naar Arnhemland Australie.
Groetjes Henk -
12 Oktober 2006 - 21:29
Peter:
hoe komt het dat ze zo weinig personeel hebben?